نوشته شده توسط : رزمنده

محمد‌نبي حبيبي در گفتگوي تفصيلي با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص اتحاد اصولگرايان اظهارداشت: ما در حزب موتلفه اسلامي بحث‌هاي مربوط به انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي را از چند ماه قبل در جلسات آغاز كرده‌ايم و معتقديم در انتخابات، احزاب بايد به عنوان موضوعي دائمي به مسائل انتخابات بپردازند، لذا به اين نتيجه رسيديم كه قطعا مصلحت اصولگرايان در انتخابات مجلس شوراي اسلامي آينده، «وحدت» است.

وي به اشتباه گروه‌هاي دوم خردادي در انتخابات دوم شوراي شهر، اشاره كرد و افزود: از آنجا كه اصلاح‌طلبان، رقيب را حذف شده تلقي مي‌كردند، بنابراين به وزن كشي درون خود پرداختنه و 3 الي 4 ليست براي انتخابات در تهران دادند كه آن يك خبط سياسي براي جريان اصلاح طلب بود.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه واژه اصولگرايي در همان زمان به ادبيات سياسي كشور وارد شد، خاطرنشان كرد: بر خلاف پيش‌بيني‌هاي اصلاح‌طلبان، اصولگرايان با تابلو "آبادگران " به ميدان آمده و با اتحاد، برنده‌ انتخابات شدند و شوك سياسي قوي را به جريان دوم خرداد وارد كردند.

*رقابت داخلي اصولگرايان فرش قرمز زير پاي رقيبان است

حبيبي عامل مهم پيروزي در آن زمان را اتحاد و اعلام فهرست واحد دانست و گفت: اگر امروز اصولگرايان گمان كنند جريان رقيب حذف شده است و به جاي رقابت با رقيبان، به رقابت داخلي ميان اصولگرايي بپردازند، اين رويكرد اصلا به مصلحت نيست و اگر بدين صورت عمل شود همان پهن كردن فرش قرمز زيرپاي رقيبان است.

وي به برنامه ريزي‌هاي انجام شده در حزب موتلفه جهت ايجاد وحدت ميان اصولگرايان اشاره كرد و با بيان اينكه موتلفه اسلامي امروز با همين تحليل گام در عرصه مي‌گذارد، اضافه كرد: شرط اول آن، حمايت از كانديداي اصولگراي واقعي است، حتي اگر جزو حزب موتلفه اسلامي نباشند.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي با تاكيد بر اينكه حزب موتلفه اسلامي در انتخابات‌ به دنبال سهم خواهي نيست، خاطرنشان كرد: در انتخابات قبلي نيز مشخص شد كه اين سياست حزب موتلفه اسلامي درست است؛ بنابراين اگر به رقابت ميان اصولگرايان اقدام مي‌كرديم مجلسي با اكثريت قاطع اصولگرايان را شاهد نبوديم.

حبيبي تشكيل جبهه متحد اصولگرايان را در مجلس هشتم بعد از عنايات الهي، عامل مهم پيروزي اصولگرايان عنوان كرد و گفت: بنابراين اميدواريم اصولگرايان به فكر رقابت با يكديگر نباشد و حزب موتلفه در شرايط حاضر فقط به وحدت اصولگرايان مي‌انديشد.

*حزب موتلفه "جامعتين " را محور اتحاد مي داند

وي در ادامه تصريح كرد: حزب موتلفه اسلامي، روحانيت و به خصوص "جامعتين " را محور اتحاد مي داند؛ لذا براين اساس از برگزاري جلسات مشترك جامعتين براي گسترش اتحاد ميان اصولگرايان به شدت حمايت كرد؛ چراكه معتقديم نشست‌هاي مشترك جامعتين در اين مقطع حساس به نفع انقلاب اسلامي و مجموعه اصولگرايان است.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي به ملاقات چند ماه قبل خود به همراه عسگراولادي با دكتر احمدي نژاد اشاره كرد و يادآورشد: در آن جلسه به آقاي احمدي نژاد گفتيم در انتخابات مجلس هشتم سران اصولگرايان با دعوت جنابعالي جمع شدند و در نهايت جبهه متحد اصولگرايي شكل گرفت و بعد از آن مجلس هشتم با اكثريت قاطع اصولگرايان تشكيل شد، لذا از آن اقدام ارزشمند رئيس جمهور تقدير كرديم.

حبيبي ادامه داد: آقاي احمدي نژاد در تماس تلفني كه با آقاي عسگراولادي داشتند، اعلام كرد كه امروز هم همان آمادگي وجود دارد كه حركت قبل از مجلس هشتم را تكرار كنند، بنابراين جلسه 30 نفره‌اي از اصولگرايان با حضور دكتر احمدي نژاد تشكيل شد و مقرر شد، آقايان، حداد عادل، ولايتي و عسگراولادي جلسات را ادامه دهند و در صورت نياز آقاي احمدي نژاد علاقمندي خود را براي شركت در جلسات ابراز كردند.

وي با بيان اينكه چند هفته بعد جلسه مشترك "جامعتين " نيز تشكيل شد، اضافه كرد: بطور كلي اينگونه جلسات كه نظر به وحدت كل اصولگرايان دارد را كار بسيار خوبي مي‌دانم، اما تعدد جلسات نبايد منجر به انجام كارهاي موازي شود.

* عدم انشعاب حزب موتلفه بعد از 47 سال نشانه موفقيت اين حزب است

دبيركل حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگر از مصاحبه تفصيلي خود در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه مهم ترين اشكال حزب موتلفه اسلامي را چه مي‌دانيد و نظرتان راجع به اظهار نظر برخي كارشناسان كه موتلفه را داراي تاثير گذاري بالا در جامعه نمي‌دانند، چيست، اظهار داشت: اگر تاثيرگذاري را تابعيت همه جريان‌هاي سياسي از حزب موتلفه بدانند، ما هيچ زماني چنين ادعايي نداشته و نداريم.

حبيبي در ادامه، نقطه قوت حزب موتلفه را "ماهيت فكري حاكم بر آن " دانست و اضافه كرد: مهم‌ترين دليل اينكه در حزب موتلفه بعد از گذشت 47 سال به فضل‌الهي هيچ‌گونه انشعاب و انشقاقي حتي در شرايط سخت سياسي رخ نداده، همين تفكر است و اين در حالي است كه در بسياري از احزاب كه هنوز مركّب اساسنامه‌شان خشك نشده، گروهي انشعاب و در مقابل گروه ديگر قرار مي‌گيرند.

وي با بيان اينكه در جلسات داخلي و حتي شوراي مركزي حزب موتلفه فضاي بسيار بازي وجود دارد، خاطرنشان كرد: همه اعضا موظف به ابراز عقيده و سليقه شخصي‌ خود بدون هيچ‌گونه سانسوري در جلسات هستند، چراكه معتقديم اگر كسي خود و سليقه خود را سانسور كند، نوعي گناه مرتكب شده است.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي جلسات شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي را بسيار با حرارت و داراي چالش‌هاي فكري توصيف و اضافه كرد: بعد از گذر از مرحله تضارب آراء، حزب مكلف به تصميم‌گيري است؛ لذا با توجه به اينكه بالاترين مركز تصميم‌گيري حزب مؤتلفه اسلامي شوراي مركزي است، بنابراين بعد از مطرح شدن موضوع و شنيدن آراء و صحبت‌هاي موافق و مخالف، در نهايت رئيس شوراي مركزي، آن موضوع را به رأي مي‌گذارد و رأي اكثريت به عنوان نظر حزب تلقي شده و همه اعضا، حتي مخالفان هم موظف به اطاعت از راي اكثريت هستند.

حبيبي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه شما به عنوان دبيركل حزب موتلفه اسلامي چه نقص و نقدي را متوجه حزب مطبوع خود مي‌دانيد، پاسخ داد: سرعتي كه براي گسترش نظرات حزب موتلفه در سطح جامعه براي تاثيرگذاري، لازم است، بايد بيش از گذشته افزايش يابد؛ بنده سرعت و ميزان تاثيرگذاري را در حال حاضر كافي نمي دانم و معتقدم اگر مي‌خواهيم در سرنوشت سياسي كشور، اثرگذاري تعيين كننده داشته باشيم سرعت تصميم‌گيري‌ها و انتقال آن در سطح جامعه، بايد بيش از اين باشد.

وي تاكيد كرد: اما با قاطعيت اعلام مي‌كنم در مباني حزب موتلفه اسلامي نقصي نمي‌بينيم، بلكه قوت اين مباني را باعت دوام اين حزب مي‌دانم، اما بايد بر روي نسل جوان بيشتر كار كنيم و در اثرگذاري روي اقشار مختلف مردم با سرعت بيشتري گام برداريم.

*ديدار با حزب كمونيست چين از جنس ارتباط دولت ايران با دولت چين بود

دبيركل حزب موتلفه اسلامي در ادامه اين گفت‌و‌گو در پاسخ به چرايي سفر اخير خود به چين و ديدار با حزب كمونيست چين، بيان داشت: جنس ارتباط حزب موتلفه اسلامي با حزب كمونيست چين، از جنس ارتباط دولت ايران با دولت چين است؛ بنابراين به همين دليلي كه دولت جمهوري اسلامي ايران كه يك حكومت كاملا ديني است با دولت چين كه كاملا حكومت غير ديني است، ارتباط دارد، ما نيز اين ارتباط را برقرار كرده‌ايم،‌ چرا كه در غير اين‌صورت در مراودات بين‌المللي در جا خواهيم زد.

حبيبي با اشاره به اينكه حزب موتلفه اسلامي با حزب‌الله لبنان و هم با حزب بعث سوريه، ارتباطي صميمانه دارد، يادآورشد: شروع ارتباط ما با حزب كمونيست به چند سال گذشته برمي گردد؛ ما در اين ارتباط علاوه بر اينكه مراقب هستيم آن چارچوب‌هاي اصلي نظام را رعايت كنيم، اما به عنوان يك حزب مردمي غير دولتي ممكن است نظراتي داشته باشيم كه بيان آن وابسته به محذورات ديپلماتيك نيست.

وي ضمن ابراز رضايت‌مندي از ارتباط با حزب كمونيست چين، گفت: به عنوان مثال؛ حزب موتلفه گله‌مندي مردم ايران را از رأي دادن كشور چين به قطعنامه‌هاي عليه جمهوري اسلامي، اعلام كرد، چراكه دست ما به عنوان يك حزب فراگير مردمي، در اينگونه مباحث، از دولت بازتر است.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه مراودات حزبي مقدمه خوبي براي توسعه مراودات فرهنگي، اجتماعي، ميان دو ملت و دولت است، خاطرنشان كرد: علاوه بر آن، تجارب طرفين نيز در اين ميان به يكديگر منتقل مي‌شود، چراكه طرف چيني مصّر به اطلاع از تجربيات حزب موتلفه و موتلفه هم مصر به كسب اطلاع از تجارب حزبي آنها بود.

حبيبي نفس و ذات اين ارتباطات و سفرها را مثبت و موفق ارزيابي كرد و افزود: در اين ديدارها مسائل جاري روز مطرح و تفاهمات لازم صورت مي‌گيرد.

*چشم انداز 15 ساله حزب موتلفه تصويب شده است

وي در ادامه گفت‌وگو با فارس، به تشريح برنامه‌‌هاي آينده حزب موتلفه پرداخت و گفت: در هر نشست كنگره، خط‌ مشي سه ساله براي حزب موتلفه تنظيم مي‌‌شود كه حزب بايد در همان راستا حركت كند؛ حتي شوراي مركزي نيز خارج از اين چارچوب نمي‌تواند تصميم‌گيري كند.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي به تصويب چشم‌انداز 15ساله حزب موتلفه اشاره و يادآور شد: اولين شاخصه اين چشم انداز، افزايش توان حزب در مسائل فكري و ايدئولوژيك است، چراكه رهبر معظم انقلاب در ديداري كه در چند سال قبل با موتلفه داشتند، فرمودند: يكي از شاخصه‌هاي حزب «قدرت توليد فكر است» كه اين فكر را توليد كنند و بعد بين خود و مردم كانال‌كشي كنند.

حبيبي شاخصه دوم چشم‌انداز 15 ساله را «چگونگي اداره كشور» يا داشتن برنامه عنوان كرد و افزود: حزب موتلفه با داشتن برنامه در محورهاي اصلي و مهم، مانند مسائل اقتصادي، نظرات كارشناسي جمع بندي شده بايد داشته باشد كه البته براي عملياتي كردن آن نياز به ارائه برنامه‌هاي جزيي است.

وي شاخصه سوم در چشم‌انداز 15 ساله حزب موتلفه را " كادرسازي " عنوان كرد و گفت:‌ از آنجا كه اداره كشور با افراد صورت مي‌گيرد و مديران برنامه‌ها را تهيه و اجرا مي‌كنند، تربيت نيروي انساني كارآمد نيز در دستور كار موتلفه قرار داشته و دارد.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي تاكيد گرد: اگر قرار است احزاب در كشور نقش مثبتي داشته باشند بايد سه ويژگي، ايدئولوژي متعالي،‌توانمندي در برنامه‌ريزي در محورها و توان كادرساز مديريتي را دارا باشند.

حبيبي در بخش پاياني مصاحبه در پاسخ به سوال فارس مبني بر اينكه آيا به نظر شما امام خميني (قدس سره) حركت حزبي را قبول داشت يا نه، اظهار داشت: براي روشن شدن موضوع و آن چيزي كه فكر مي‌كنم نظر حضرت امام بود، 2 موضوع را مشخصا يادآور مي‌شوم.

*حضرت امام (ره) بر فعاليت حزبي و تشكيلاتي موافق بودند

براي فعليت وي به نقل قول از آيت الله علم الهدي امام جمعه شهر مقدس مشهد و عضو جامعه روحانيت مبارز، يادآور شد: روزهاي اول پيروزي انقلاب در كشور مباحثي بود كه آيا حزب تشكيل داده شود يا خير؟ ايشان گفتند، من در محضر حضرت امام خميني(رحمت‌الله عليه) بودم و امام فرمودند «حزب تشكيل بدهيد در غير اين‌صورت سرتان كلاه خواهد رفت» كه بنده مستقيم اين نقل قول را از زبان آقاي علم‌الهدي شنيدم.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي همچنين در ادامه يادآور شد: دوم اينكه بعد از آنكه به هر دليلي فعاليت حزب جمهوري اسلامي با آن وسعت در كشور متوقف شد، سران جمعيت موتلفه در آن زمان ملاقاتي با امام (رحمت‌الله عليه) داشتند و فرض بر اين بود كه چون فعاليت حزب جمهوري با موافقت امام راحل متوقف شده است شايد امام با فعاليت حزبي موافق نيستند، آقاي عسگراولادي و برخي ديگر از سران موتلفه، به عرض حضرت امام (رحمت‌الله عليه) مي‌رسانند كه در تشكيل حزب جمهوري، داخل حزب جمهوري فعاليت مي‌كرديم اما اكنون كه فعاليت حزب جمهوري متوقف شده است، آمديم ببينيم ما مجاز به كار تشكيلاتي هستيم يا خير؟

حبيبي ادامه داد: حضرت امام (رحمت‌الله عليه) فرمودند " شما به همان شكلي كه سابقاً فعاليت مي‌كرديد، به فعاليت خود ادامه دهيد "؛ بنابراين اين يعني مجوز شرعي از سوي ولي‌فقيه زمان به كار تشكيلاتي و حزبي است؛ هرچند امام (ره) اين موضوع را براي موتلفه فرمودند؛ اما اگر نظر امام با كار حزبي و تشكيلاتي مخالف بود، هيچگاه ادامه كار موتلفه را تاييد نمي‌فرمودند، بنابراين اين دو موضوع نشان مي‌دهد امام(ره) با كار حزبي و تشكيلاتي موافق بودند.

وي همچنين به استفتايي كه اخيراً حزب موتلفه در قالب 250سوال از آيت‌الله مكارم شيرازي پرسيدند، اشاره و بيان داشت: ايشان همه 250 سوال را پاسخ دادند و فرمودند علت پاسخگويي به همه سوالات اين بود كه همه سوالات كارشناسي شده بود.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي افزود: يكي از سوالات ما از آيت الله مكارم شيرازي اين بود كه اگر عده‌اي بخواهند براي خدمت كردن به اسلام و پياده كردن احكام اسلامي، تشكيلاتي كار كرده و حزب تشكيل دهند، آيا اين كار مجاز است كه ايشان پاسخ داد اين كار با شرط خدمت به اسلام نه تنها لازم بلكه در مواردي واجب است.

*حزب موتلفه ديدار با مقام معظم رهبري را پيگيري مي‌كند

حبيبي گفت: اين سه مسئله نشان مي دهد، تحزب كاري لازم و حتي گاهي واجب است؛ بنابراين در حزب موتلفه اعتقاد داريم در حال انجام كار ديني هستيم.

دبيركل حزب موتلفه اسلامي در خاتمه با بيان اينكه حزب موتلفه بي صبرانه مشتاق ديدار مقام معظم رهبري است؛ تاكيد كرد: اين اشتياق بسيار زياد براي ديدار با معظم‌له را پي‌گيري خواهيم كرد تا به حضور حضرت آقا شرف‌ياب شويم. 

 


 



:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

دیدار برخی اصلاح طلبان و لایه های میانی فتنه با سفیر فرانسه در تهران

برخی از اصلاح طلبان و لایه های میانی جریان فتنه با سفیرفرانسه در تهران دیدار کرده اند.

 

برخی از اصلاح طلبان و لایه های میانی جریان فتنه با سفیرفرانسه در تهران دیدار کرده اند.
اخیرا جمعی از اصلاح طلبان و لایه های میانی جریان فتنه طی دیداری با سفیر فرانسه به بررسی وضعیت شرایط سیاسی کشورمان پرداخته اند.
گفته می شود سفیر فرانسه به ارائه تحلیلی از شرایط سیاسی ایران پرداخته و ضمن امیدوارساختن اصلاح طلبان گفته است:آینده ایران آبستن حوادث بزرگی خواهد شد.
وی همچنین به بیان نقطه نظرات خود در خصوص طرح هدفمندی یارانه ها و تحریم هاعلیه ایران پرداخته و با بیان شاخصه هایی گفته است که این روند بزودی تاثیر خود را بر روی ایران خواهد گذاشت.
نکته قابل توجه این که عمده مطالب طرح شده از سوی سفیر فرانسه محورها و القائاتی بوده که شبکه های رسانه ای غرب بویژه بی بی سی طی چند ماهه گذشته علیه ایران سازماندهی کرده بودند.
گفتنی است این دیدار در شرایط انجام شده که در جریان اغتشاشات و فتنه سال 88 سفارتخانه های انگلیس و فرانسه حضور پررنگی درهدایت و مدیریت بخش عمده ای از این آشوب ها را برعهده داشتند.





:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

در ادامه بررسی مطبوعات دوره اصلاحات واکنش‌های نیروهای وابسته به این جریان که به نوعی در خوراک‌دهی به مطبوعات آن دوره نقش داشتند، بررسی می‌شود. عباس عبدی در میزگرد مطبوعاتی در تاریخ 29/2/1380 نیز می‌گوید: «مشروعیت نظام اسلامی ناشی از حضور اصلاح طلبان است و با خروج آنان از حاکمیت، مشروعیت نظام از میان رفته و نظام عملاً دچار فروپاشی درونی می‌شود.»
برنامه‌های این جریان برای مقاصد خود به گونه‌ای بود که مورد پذیرش جریان معتدل قرار نمی‌گرفت و از آن جمله می‌توان به سه حرکت خطرناک و براندازانه اشاره کرد:
1- قتل‌های زنجیره‌ای با هدف سیطره بر وزارت اطلاعات
2- پروژه کوی دانشگاه و تضعیف نیروی انتظامی
3- پروژه ترور سعید حجاریان باهدف تضعیف سپاه و بسیج
علی مزروعی مشاور اقتصادی رئیس جمهور وقت درتاریخ 29/4/1381 اظهار می‌دارد:
اگر اصلاحات از درون حکومت جواب ندهد، از حکومت بیرون می‌آییم.
رسول مهرپرور، نماینده مجلس ششم می‌نویسد: اینکه دولت در مورد لوایح دو قلو، خود را کنار بکشد و فقط نمایندگان اقدام کنند، کار پسندیده‌ای نمی‌تواند باشد؛ چرا که استعفای چند نماینده هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و شرط آن این است که دولت و مجلس با هم به نفع مردم کنار بکشند. محمد علی ابطحی در تاریخ 20/2/1382 می‌گوید: «خروج از حاکمیت حق مسلم اصلاح طلبان است.» در تابستان سال 1381 در جلسه مرکزی حزب مشارکت هنگامی که در مجلس لوایح دو قلو بررسی می‌شد، اصول شش گانه‌ای شامل برگزاری رفراندوم جهت تغییر قانون اساسی در سطح دانشگاه‌ها، افزایش اختیارات رئیس جمهور و کاهش اختیارات رهبری، حذف نظارت استصوابی، استعفای نمایندگان، انحلال مجلس و تلاش برای فروپاشی اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل و تصویب قرار گرفت.
محمدرضا خاتمی می‌نویسد: در صورت رد لوایح دو گانه از سوی شورای نگهبان، نیازی نیست مردم به خیابان‌ها بریزند، رفراندوم برگزار می‌کنیم.
محمدرضا خاتمی در مهرماه 1382 می‌گوید: «در تغییر دموکراتیک از قانون اساسی ما معتقدیم نمی‌توان اختیارات هیچ کس از ارکان، از جمله رهبری را فراتر از آنچه در قانون آمده تصور کرد، اگر روزی مردم حتی اسلام و حکومت دینی را نخواستند، چگونه از ولی فقیه عادل و حافظ اسلام باید اطاعت کنند، در قاموس سیاسی، دیکتاتوری یعنی اینکه فردی برخلاف نظر اکثریت مردم عمل کند و در واقع الان این اتفاق افتاده است.»‌
جریان‌های تندرو و افراطی از جناح‌های مختلف موسوم به دوم خرداد پس از مراحل فوق و ناامیدی از عکس‌العمل مردم و به نتیجه نرسیدن اقدامات براندازانه خود به نامه‌نگاری‌های هتاکانه دست زدند و معتقد بودند که باید رهبری را آنقدر در تنگنا قرار داد که حیات سیاسی این گروه‌ها را بپذیرد و به شرایط آنها تمکین کند.
مصطفی تاج‌زاده پس از ارسال نامه معروف جام زهر برخی نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری می‌گوید: «به نظر من نمایندگان برای اولین بار کار بزرگ و تاریخی کردند که به رهبری پیشنهاد داده‌اند قبل از اینکه مجبور بشود در وضعیت بدتری برای اداره کشور توسط بیگانگان تن بدهد، اقدامی نماید.»
این اقدام سبب واکنش و اختلاف شدید میان گروه‌های موسوم به دوم خرداد گردید؛ علی اکبر محتشمی‌پور در مجلس ششم می‌گوید: «ملت ایران نباید فریب شوم این افراد را بخورند.»
مجید انصاری هم معتقد بود: «این نمایندگان به این سؤال پاسخ دهند که نامه آنها چرا قبل از آنکه به دست رهبر معظم انقلاب برسد سر از اینترنت و سایت های امریکایی در آورد.»
در کنار جوسازی‌های مطبوعاتی گسترده در اقدامات براندازانه سیاسی، تعدادی از نمایندگان مجلس ششم که برای مجلس هفتم توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده بودند به مدت بیست روز در مجلس با صرف میلیون‌ها تومان پول بیت‌المال اقدام به تحصن نمودند که در ادامه این پروژه استعفای نمایندگان، تعدادی از استانداران، فرمانداران و بخشداران کشور را به دنبال داشت که به دلیل عدم اقبال مردم و بی‌توجهی به این اقدامات براندازانه، مفتضحانه مجلس را ترک کرده و در نهایت خواستار به تعویق افتادن انتخابات گردیدند که با واکنش و موضع‌گیری مقام معظم رهبری روبه‌رو شدند. مقام معظم رهبری فرمودند: پذیرش حتی یک روز تأخیر انتخابات و طرح شانه خالی کردن از مسئولیت به شکل استعفا به هر شکل دیگر خلاف قانون و غیرشرعی است. جبهه موسوم به دوم خرداد یا همان شورای هماهنگی اصلاحات، به دلیل بحران مدیریت در جبهه، نبود یک استراتژی واحد و دیدگاه‌ها و اعتقادات متفاوت،‌از اعتقاد به حفظ نظام تا براندازی و فروپاشی و حذف نظام دینی و با «حضور سوسیالیست‌های دو آتشه با مرام کمونیستی تا افرادی که به سرمایه‌داری معتقد بودند و طیف اصلاح‌طلبی که از گوگوش تا سروش در آن وجود داشت،» نتوانست در یک فرآیند سیاسی نظام‌مند و دموکراتیک از دوران طلایی هشت ساله قدرت سیاسی خود در جهت انقلاب مردمی و دینی استفاده نماید.
آنها با هدف حذف رقیب و کسب قدرت با هم متحد شدند و پس از موفقیت و تسلط بر قوای مجریه و مقننه و شوراهای شهر و روستا، بدون توجه به مطالبات مردم و وعده‌هایی که داده بودند، همه نزاع‌ها و مباحث خود را معطوف به سطح نخبگان و احزاب سیاسی نموده و تلاش می‌کردند تا با طرح عبور از خاتمی، طیف سنتی جبهه خود را پشت سر بگذارند.



:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

عبور مکرر علی مطهری از خطوط قرمز فراکسیون اصولگرایان مجلس بوده است که چندین بار اعضای هیئت دواری این فراکسیون را برای تصمیم‌گیری درباره او و دادن تذکر گرد هم آورده است. او حتی یک بار به دلیل همسویی با برخی اقدامات جریان فتنه و توهین به اصولگرایان و رئیس جمهوری تا مرز اخراج و طرد از فراکسیون اصولگریان هم پیش رفت.

کلمه: علی مطهری که عنوان "نماینده اصولگرای مجلس" را به یدک می کشد روز گذشته در اظهاراتی که بار دیگر وی را در معرض انتقادات ناظران سیاسی اصولگرا قرار داد، به استقبال از اقدامی رفت که پیش تر با واکنش منفی افکار عمومی روبرو شده بود.

او در مصاحبه با خبر، نه تنها از دیدار برخی از نمایندگان اقلیت (که تاکنون حاضر به اعلام اسامی خود نشده اند) با رئیس بنیاد باران حمایت کرد که حتی اصولگرایان را هم به چنین دیداری دعوت کرد و گفت: اصولگرایان هم خوب است با ایشان دیدار و مسائلشان را مطرح کنند!

علی مطهری که پیش تر هم به حمایت از برخی اقدامات سران فتنه پرداخته بود، بدون توجه به عملکرد سید محمد خاتمی در جریان فتنه 88، حتی شرط گذاری او برای نظام را هم "عادلانه" توصیف کرد و گفت که مانعی برای بازگشت آقای خاتمی به عرصه سیاسی وجود ندارد.

مواضع تامل برانگیز آقای مطهری در شرایطی اتخاذ شده است که جریان اصولگرایی نظر کاملا متفاوتی درباره جریان فتنه دارد.

وی به دلیل حمایت از برخی اقدامات سران فتنه به "بی بصیرتی" متهم اما اخیرا با تقدیر از مواضعش، خود را "عمار" نامیده است!

جلسه چندباره هیئت داوری درباره مطهری

شاید عبور مکرر او از خطوط قرمز فراکسیون اصولگرایان مجلس بوده است که چندین بار اعضای هیئت دواری این فراکسیون را برای تصمیم گیری درباره او و دادن تذکر گرد هم آورده است. علی مطهری حتی یک بار به دلیل همسویی با برخی اقدامات جریان فتنه و توهین به اصولگرایان و رئیس جمهوری تا مرز اخراج و طرد از فراکسیون اصولگریان هم پیش رفت.

اکنون نیز رئیس و یک عضو عضو هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با شبکه ایران با اعتراض نسبت به اظهارات جدید علی مطهری، از احتمال تشکیل جلسه برای بررسی مجدد مواضع وی خبر می دهند.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی، رئیس هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس، در این باره به شبکه ایران گفت: پس از تعطیلات مجلس نظر سایر اعضا را برای تشکیل جلسه ای در مورد بررسی مواضع علی مطهری جویا خواهیم شد.

موسوی و کروبی را هم خاتمی هدایت می کند

ابراهیمی همچنین به مواضع محمد خاتمی و شرط گذاری وی برای نظام اشاره کرد و گفت: واقعیت امر این است که اگر خاتمی مواضع اخیر را نگرفته بود و شرط و شروط قائل نمی شد، می توانستیم بگوئیم مواضع وی متفاوت از سران فتنه است.

وی با بیان اینکه شروطی که خاتمی در دیدار با نمایندگان اقلیت مطرح کرد همه را به این نتیجه رساند که وی نیز تفاوتی با سایر سران فتنه ندارد که حتی کروبی و موسوی را او به میدان فرستاده و خودش در توپخانه فتنه ایستاده است.

دستگاه قضایی باید به وعده اش عمل کند

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در عین حال تصریح کرد: نظام به مسیر خود ادامه خواهد داد و منتظر نمی ماند که افرادی مانند خاتمی برای آن شرط و شروط تعیین کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه سران فتنه نظام را قبول ندارند و از هر فرصتی برای فتنه انگیزی استفاده می کنند گفت: آنها از هیچ قداستی دفاع نمی کنند. بنابراین دستگاه قضایی باید به وعده اش در زمینه برخورد با فتنه گران عمل کند.

توصیه جالب به علی مطهری

رئیس هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به اظهارات اخیر علی مطهری در حمایت از دیدار برخی نمایندگان اقلیت مجلس با خاتمی و دفاع از رئیس بنیاد باران، تاکید کرد: افرادی که قصد دارند مرده های سیاسی را زنده کنند و به آنها حیات مجدد دهند، به خطا می روند.

وی گفت: از علی مطهری درخواست می کنیم اندیشه های والای شهید مطهری را به تاراج ندهد و ارزش آن ها را نادیده نگیرد

به گفته ابراهیمی "علی مطهری کتاب های بسیاری از شهید مطهری چاپ کرده است اما بهتر است حداقل یک کتاب ایشان را با نگاهی عمیق مطالعه کند."

نظر رهبر درباره بررسی سخنان مطهری

همچنین حجت الاسلام محمد تقی رهبر عضو هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس، در گفت‌وگو با شبکه ایران گرچه از سخنان علی مطهری اظهار بی اطلاعی کرد اما با اشاره به مواضع تامل برانگیز او در ماه های اخیر تصریح کرد: نظر شخصی بنده این است که هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان جلسه ای را برای بررسی رفتار سیاسی مطهری برگزار کند.

وی در عین حال افزود: باید پس از تعطیلات مجلس با اعضای هیئت داوری در مورد تشکیل این جلسه مشورت کنیم.

رهبر با بیان اینکه ما در پاره ای موارد با علی مطهری صحبت کرده ایم، گفت که "در صورتی تشکیل جلسه مواردی را که وی مطرح کرده جمع بندی و بر اساس آن گفتگو و تصمیم گیری خواهیم کرد."


 



:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

پروژه ربودن "علیرضا عسگری" و منافع صهیونیست‌ها

بررسی دلایل اقدام صهیونیست‌ها در احیای سوژه "علیرضا عسگری " رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری با به سطح آوردن سوژه "علیرضا عسگری " از طریق خبر جعلی خودکشی وی، گزارش دروغ دیگری با عنوان "اعترافات عسگری درباره نقش حزب‌الله در ترور حریری " به خورد افکار عمومی بدهد.

به گزارش کلمه به نقل از نسیم، علیرضا عسگری، نظامی سابق ایران که پس از بازنشستگی به تجارت زیتون و روغن زیتون در سوریه مشغول بود در تاریخ 16 آذر 1385 از دمشق وارد هتل جیران استانبول شده و 2 روز بعد مفقود شد.

چند روز بعد برخی رسانه‌ها خبری منتشر کردند که معاون سابق علی شمخانی، وزیر دفاع اسبق جمهوری اسلامی ایران با همکاری موساد و سازمان‌های اطلاعاتی آلمان و انگلیس ربوده شده و در نهایت به فلسطین اشغالی منتقل شده‌است.

پس از انتشار این اخبار، بایکوت رسانه‌ای در خصوص پرونده عسگری آغاز و رسانه‌های غربی همگی سکوت را در دستور کار خود قرار دادند.

خودکشی عسگری در زندان "عیالون" رژیم صهیونیستی

این ماجرا همچنان در سکوت بود تا اینکه به یکباره، هفته گذشته برخی منابع خبری رژیم صهیونیستی خبری مبنی بر خودکشی عسگری در زندان "عیالون " این رژیم منتشر کردند؛ این درحالی بود که تا قبل از این، خبر ربوده شدن عسگری توسط دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم به شدت تکذیب شده بود.

در روزهای گذشته نیز سایت بی‌بی‌سی، العربیه، دوویچه وله و دیگر رسانه‌های غربی در حالی خبر خودکشی عسگری را به تیتر اول خود مبدل کرده بودند که برخی منابع آگاه انتشار این خبر را همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری بی‌ارتباط ندانسته‌اند.

ارائه اسنادی مبنی بر دست داشتن حزب‌الله در ترور حریری!

در همین راستا صبح روز گذشته روزنامه "ادیار " چاپ لبنان با انتشار خبری مبنی بر اینکه "علیرضا عسگری 8 ماه پیش اطلاعاتی درباره دست داشتن حزب‌الله در ترور حریری در اختیار دادگاه بین‌المللی قرار داده است " این گمانه را تقویت کرد.

این درحالیست که سفر سعد حریری به ایران تأثیر بسزایی بر ارتباط میان نخست وزیر سنی مذهب لبنانی و حزب الله لبنان داشته است.

افشاگری‌های حزب‌الله لبنان از پشت پرده جریانات دادگاه ترور رفیق حریری

به نظر می‌رسد پیگیری این خط خبری از سوی رسانه‌های غربی در واکنش به افشاگری‌های حزب‌الله لبنان از پشت پرده جریانات این دادگاه و موضع‌گیری صریح رهبر معظم انقلاب در خصوص محکومیت و عدم مشروعیت رأی دادگاه حریری در دیدار با امیر قطر صورت گرفته است.

بنا بر اخبار دریافتی تضعیف روحیه علیرضا عسگری که تاکنون در مقابل شکنجه سازمان‌های صهیونیستی مقاومت کرده و هیچ همکاری با آنها نداشته است، نیز یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این سناریوی خبری است.

همچنین می‌توان گفت که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری با به سطح آوردن سوژه "علیرضا عسگری" از طریق خبر جعلی خودکشی وی، گزارش دروغ دیگری با عنوان "اعترافات عسگری درباره نقش حزب الله در ترور حریری" را به خورد افکار عمومی بدهد.


 



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

لندن‌نشینی مهدی هاشمی نقشه مسئولان جمهوری اسلامی است!

سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

به گزارش کلمه ، پای سردبیر سابق روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" هم به پرونده سکونت مهدی هاشمی رفسنجانی در انگلیس و اتهاماتی که متوجه او است، باز شد؛ البته با ارائه یک نظریه بسیار بامزه!

"سیدمجتبی واحدی" سردبیر سابق و لندن‌نشین روزنامه اصلاح‌طلب "آفتاب یزد" که حتی در میان همکاران ضدانقلاب و اصلاح‍طلب خود هم با صفت تندرو و افراطی شناخته می‌شود، در مصاحبه با رسانه دولتی آلمان "دویچه‌وله" مدعی شده است که مسئولان ارشد ایران از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌اند تا جلوی بازگشت مهدی هاشمی به ایران را بگیرد.

واحدی که اتفاقا مانند مهدی هاشمی در لندن به سر می‌برد، برای اثبات این نظریه جالب گفته است: مسئولان ارشد جمهوری اسلامی شخصاً از آقای هاشمی رفسنجانی خواهش کرده‌اند که مهدی هاشمی به ایران برنگردد. آن‌ها از برگشت مهدی هاشمی واهمه دارند؛ چون من یقین دارم که با برگشت مهدی هاشمی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و محاکمه نخواهد شد.

وی که در پی مشخص شدن ارتباط مستمرش با بی‌بی‌سی انگلیس، صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های غربی ترجیح داد در لندن بماند و در عوض از سردبیری روزنامه اصلاح طلب "آفتاب یزد" استعفا کند، در واکنش به ابراز تعجب خبرنگار دویچه‌وله از اظهاراتش ادعای بامزه دیگری را مطرح کرده و ضمن توهین به برخی مقامات کشور، گفته است: حداقل در لایه‏های پایین‏تر قوه‏ی قضاییه، دادستانی یا سپاه وانمود می‌شود که خواهان بازگشت مهدی هاشمی هستند؛ مثلا "مجتبی ذوالنور" نماینده‏ رهبر در سپاه پاسداران گفته بود ۳۶۰ زونکن، پرونده‏ی مهدی هاشمی است. به این‏ها از جاهای دیگری خوراک می‏دهند و می‏خواهند قضیه را خیلی طبیعی جلوه بدهند. من به یقین می‏گویم که این حرف‏ها جنبه‏ی تبلیغاتی دارد.

این حامی میرحسین موسوی در پایان این مصاحبه هم ادعا کرده که صدور حکم برای مدیرمسئول روزنامه ایران، یک "هشدار به احمدی‌نژاد" بوده است!

گفتنی است بر اساس گفته معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، سردبیر سابق روزنامه "آفتاب یزد" در زمان سردبیری‌ تحلیل های رسانه های آمریکایی و انگلیسی را در روزنامه تحت اختیارش منتشر و از لندن روزنامه آفتاب یزد را اداره می کرد.

البته پس از انتشار این موضوع، واحدی لندن نشینی و همکاری با رسانه هایی چون بی بی سی را به آفتاب یزد ترجیح داد.


 



:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

ابراز تعجب عضو مجلس خبرگان از مواضع هاشمی درباره فتنه

عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز تعجب از موضع آقای هاشمی درباره جریان فتنه، تاکید کرد: وی باید با پایان دادن به سکوت خود و اتخاذ مواضع صریح و شفاف زمینه بهره برداری جریان ضد انقلاب را از بین ببرد.

کلمه: آیت الله حسن ممدوحی، عضو مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگو با شبکه ایران با اشاره به مواضع رئیس مجلس خبرگان نسبت به جریان فتنه، تاکید کرد: آقای هاشمی باید با پایان دادن به این رویه و اتخاذ مواضع صریح و شفاف زمینه بهره برداری جریان ضد انقلاب را از بین ببرد.

وی با ابراز تعجب از سکوت آقای هاشمی درباره اقدامات جریان فتنه، تصریح کرد: قائدتا باید وی آنچه را که به صلاحش است انجام دهد.

آیت الله ممدوحی با بیان اینکه آقای هاشمی خودش سیاستمدار است، اظهار داشت: وی باید در عمل کاری کند که سکوتش موجب سوءاستفاده دشمنان نظام نشود و مستمسکی برای آنها فراهم نکند.

چند روز پیش هم، آیت الله عبدالنبی نمازی، دیگر عضو مجلس خبرگان رهبری، در این باره به شبکه ایران گفت: اکثریت اعضای مجلس خبرگان رهبری، مردم متدین، بسیجیان و روحانیت متعهد که در محور نظام و ولایت هستند، انتظار داشته و داریم که آقای هاشمی رفسنجانی به سکوت خود پایان دهد.

وی با بیان اینکه "پایان سکوت و مواضع مبهم آقای هاشمی به نفع خود اوست"، این سوال را مطرح کرد که "چرا هاشمی رفسنجانی تاکنون سکوت کرده است؟"


 



:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظایفشان را در مقابل آدم اغتشاشگر و ضدانقلاب انجام دهند

حجت بر همه تمام شده است. مسئولان قوای‌‌‌‌‌ مجریه، ‌مقننه و‌‌‌‌ قضائیه همه می دانند که مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می خواهند. دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظایفشان را انجام بدهند؛ هم وظایفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنیت و اینها، هم وظایفشان در زمینه‌‌‌ اداره‌‌‌‌‌‌ کشور.

به گزارش کلمه به نقل از «خبرگزاری دانشجو» از قم، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در 19 دی 88  در دیدار با مردم قم به نکات بسیار مهمی اشاره فرمودند که اهم آنها به این شرح است:

1. در حادثه 19دی هم بصیرت موج میزند، هم موقع‌‌‌‌‌‌شناسى، هم دشمن شناسى، هم مجاهدت و اقدام و فداکارى.

2. روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمی کشد و متمایز می کند. روز عاشورا ، دهم محرم، فى نفسه با روزهاى دیگر فرقى ندارد؛ این حسین بن على (ع) است که به این روز جان می دهد.

3. نهم دى با دهم دى فرقى ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت، که آن حرکت برخاسته از همان عواملى است که نوزدهم دىِ قم را تشکیل داد؛ یعنى برخاسته از بصیرت است، از دشمن‌‌‌‌‌شناسى است، از وقت‌‌‌‌‌شناسى است، از حضور در عرصه مجاهدانه است، روز نهم دى را هم متمایز می کنند.

4. مطمئن باشید که روز نهم دىِ امسال هم در تاریخ ماند.

5. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن على (ع) را مى‌‌‌بیند.

6. امام به بنده فرمودند که «من در تمام این مدت، دست قدرت الهى را در پشت این قضایا دیدم».

7. خداى متعال حجت را همیشه تمام می کند. دست اشاره  الهى همه جا قابل دیدن است؛ منتها چشم باز می‌خواهد. اگر چشم را باز نکردیم، هلال شب اول ماه را هم نخواهیم دید؛ اما هلال است.

8. کسانى که از اول انقلاب با انقلاب و با امام دشمنى کردند، سنگ زدند، همانها الان مى آیند توى خیابان، علیه نظام و علیه انقلاب شعار می دهند! چیزى عوض نشده.

9. آنچه که من عرض می کنم روز نُه دى در تاریخ ماندگار است، به خاطر این است. مردم بیدارند.

10. دشمن حقیقى آنها ملت ایران است، دشمن حقیقى آنها ایمان و بصیرت ملت ایران است. 11

11. دشمن حقیقى آنها همین غیرت دینى جوان هاست که می جوشد. یک وقتى هم دندان روى جگر می‌گذارند، صبر هم می کنند، باید هم بکنند؛ اما یک وقت هم آنجایى که وقت حضور در صحنه است، مى‌‌‌‌آیند توى صحنه.

12. یک ملت وقتى بیدار می شود، اینجور می تواند همه‌‌‌‌‌‌ محاسبات استکبار را بر هم بریزد. کارخانه‌‌‌‌اى که آنها درست کردند، خط تولیدى که براى به ثمر رساندن اهداف استکبارىِ خودشان به وجود آوردند، این خط تولید را بیدارى یک ملت اینجور کُند یا متوقف می کند. اگر همه‌‌ ملت هاى مسلمان بیایند توى میدان، چه می شود!

13. می خواهند صداى من و شما خاموش بشود و به گوش ملت هاى دیگر نرسد. می خواهند کارى کنند که ملت هاى دیگر نفهمند تأثیر بیدارى و بصیرت یک ملت در حوادث عالم چقدر است.

14. جوان هاى عزیز مراقب باشند، مواظب باشند که هرگونه کار بى رویه‌‌‌اى، کمک به دشمن است.

15. در شرایطى که دشمن با همه‌‌‌ وجود و با همه‌‌‌‌ امکاناتِ خود، درصدد طراحى یک فتنه است و می خواهد یک بازى خطرناکى را شروع کند، باید مراقبت کرد و او را در آن بازى کمک نکرد. خیلى باید با احتیاط و تدبیر و در وقت خودش با قاطعیت وارد شد.

16. اگر بدون دقت، بدون جزم، انسان وارد برخى از قضایا بشود، بى‌‌‌‌گناهانى که از آنها بیزار هم هستند، لگدمال می شوند؛ این نباید اتفاق بیفتد.

17. حجت بر همه تمام شده است. حرکت عظیم روز چهارشنبه، نهم دى ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسئولان قوه‌‌‌‌‌ مجریه، مسئولان قوه‌‌‌ مقننه، مسئولان قوه‌‌‌‌ قضائیه، دستگاه‌‌‌هاى گوناگون، همه می دانند که مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می‌خواهند. دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظایفشان را انجام بدهند؛ هم وظایفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنیت و اینها، هم وظایفشان در زمینه‌‌‌ اداره‌‌‌‌‌‌ کشور.

18. دشمن می خواهد با این حوادث، چرخ هاى کشور از کار بیفتد؛ نباید به دشمن کمک کرد.

19. دشمن می خواهد با این گونه حوادث، چرخ پیشرفت اقتصادى متوقف بشود.

20. دشمن می خواهد چرخ پیشرفت علمى که بحمداللَّه دور برداشته است و حرکت علمى خوبى آغاز شده و رو به رشد هم هست، متوقف بشود.

21. دشمن می خواهد حضور سیاسى قدرتمندانه جمهورى اسلامى در عرصه هاى بین‌‌‌‌‌المللى را که امروز از گذشته بسیار بارزتر و پرجلوه‌‌‌‌تر است، با این مسائل اینجورى مخدوش کند یا خراب کند.

22. بزرگترین ثروت براى یک نظام همین است که مردم پشت سرش باشند.

23. در کشور ما حکومت و مردمى وجود ندارد، همه یکى اند، مسئولان حکومت، از شخص حقیر این بنده گرفته تا دیگران، هر کدام قطره‌هایى هستیم در اقیانوس عظیم این ملت.


 



:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

از اعتراف به منافق بودن گنجی تا آموزش روش جدید خودکشی در اپوزیسیون

روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه امروز خود خبرهایی از اعتراف ضد انقلاب خارج نشین به منافق بودن اکبر گنجی تا آموزش روش جدید خودکشی در اپوزیسیون را منتشر کرده است.

به گزارش کلمه به نقل از کیهان، یک عضو خارج نشین حزب مشارکت، اکبر گنجی را به اعتبار تناقض های متعدد، سمبل واقعی نفاق توصیف کرد.

آرش غفوری عضو کمیته اطلاع رسانی حزب مشارکت و همکار نشریات این حزب که مدتی است در بوستون آمریکا اقامت دارد، در سایت ضد انقلابی مردمک نوشت: زمانی گنجی خود را به «السابقون السابقون، اولئک المقربون» ارجاع می داد اما «الذین فی قلوبهم مرض» با قول و فعل دیروز و امروز او بسیار نزدیک تر است.

وی با اشاره به سابقه ارادت خود به گنجی در دوره اصلاحات می نویسد: در گرماگرم انتخابات ریاست جمهوری سال 84، مشارکت و مجاهدین انقلاب از مصطفی معین با برند «اصلاح طلبی پیشرو» حمایت کرده بودند. همایشی در استادیوم تربیت معلم کوی دانشگاه تهران برگزار شد. بعد از پایان مراسم، من و بسیاری از جوانان همسن و سال من در آن سال ها در حالی که از استادیوم خارج می شدیم شعار می دادیم: «عالیجناب سرخپوش، ما همه گنجی شدیم.» عالیجانب سرخپوش نام مستعار هاشمی رفسنجانی بود در آن سال ها. هنوز گنجی به خارج نیامده بود و هنوز هم چند سالی از حضورش در خارج از کشور نگذشته بود که بگوید منظورش از «عالیجناب سرخپوش»، هاشمی رفسنجانی نیست.

وی می افزاید: آن زمان فکر می کردیم اکبر گنجی با اصل نظام و انقلاب و خط امام مشکلی ندارد. حتی وقتی که روزنامه کیهان پس از کنفرانس برلین در سال 79 متن گفت وگویی از گنجی را منتشر کرد که مدعی بود «خمینی به موزه تاریخ رفته است» ما، اکثر ما، این را بازی تبلیغاتی کیهان برای بدنام کردن اصلاح طلبان و کسانی مثل اکبر گنجی می دانستیم. گنجی البته آن ادعای کیهان را انکار کرد اما به محض آنکه پایش به خارج از کشور باز شد به تکرار همان ادعاهایی پرداخت که زمانی در روزنامه کیهان تکذیبش می کرد. او پس از حوادث منتهی به انتخابات صاف و پوست کنده به مقابله با خط امام پرداخت. در این آخرین مصاحبه اش هم با بی بی سی علناً تمام میراث امام و انقلاب را به حراج گذاشت و نسبت (...) به امام داد. او در پس تمام این کلمات برای من ابهامی انداخته است که از درک آن عاجز هستم و آن این است که اکبر گنجی از چه زمانی به این نتایج رسیده است. حال چه می شود که بعد از این همه سال و آن همه پنهان کاری، آقای گنجی به این نتیجه می رسد که امام به جمهوریت و دموکراسی به هیچ وجه اعتقاد نداشت.

همکار نشریات زنجیره ای ادامه می دهد: آقای گنجی! من و بسیاری از هم سن و سال های من به خصوص در احزاب و روزنامه های اصلاح طلب بارها و بارها به خاطر شما با خیلی ها درگیر شدیم که گنجی است و حرف درست می زند و بر مواضعش می ایستد اما با توجه به مواضع امروز شما با عرض معذرت نمی توانم بگویم که منافقانه عمل نکردید. مگر نفاق چیزی جز تفاوت قول و عمل است و مگر شما جز این عمل منافقانه در آن سالها داشته اید؟ ما آن روزها شما را نمی شناختیم که در تندروی و رادیکالیسم تا چه اندازه تند و بی منطق می تازید و از نفاقی که نتیجه این بی آبرویی است هراسی ندارید.

این همکار سابق حزب مشارکت به این حقیقت اذعان نکرده که مطابق استدلال وی اغلب مشارکتی ها و سازمان مجاهدینی ها و... در جبهه اصلاحات منافق محسوب می شوند چه در نسبت با خط امام و قانون اساسی و اسلام و موضوع ولایت فقیه، و چه در ماجراهای کوچک تری نظیر ترور شخصیت و حمایت انتخاباتی بعدی از هاشمی رفسنجانی.

آموزش روش جدید خودکشی در اپوزیسیون

«برنامه هسته ای با توجه به ماهیت آن تبدیل به یکی از برگ های برنده رژیم شده و مخالفت علنی اپوزیسیون با آن به منزله یک خودکشی سیاسی است».

پایگاه ضد انقلابی بالاترین با اشاره به خوش خدمتی های علنی برخی محافل گروهکی به غرب در تخطئه برنامه هسته ای ایران نوشت: اپوزیسیون در این مورد بخصوص چاره ای جز در نظر گرفتن نظر اکثریت مردم نخواهد داشت. از آنجا که فراهم آوردن پیش شرط های لازم برای مخالفت با ادامه این پروژه ها، امکان پذیر نمی باشد(پیش شرط هایی از جمله اثبات قصد ساخت سلاح هسته ای و...) به نظر می آید که مخالفت با آنها، به مانند یک خودکشی سیاسی برای اپوزیسیون خواهد بود. همنوا شدن با سیاستمداران غربی، همراهی با تحریم است و این طور نیز از دید مردم تعبیر خواهد شد.

کشیدن ترمزدستی وسط بزرگراه برای اقامه نمازمیت بر موسوی!

«خاتمی مانند کسی است که با اهداف سیاسی صرف، سودای حضور دوباره در عرصه قدرت را در سر دارد. او خود را در مقام هدایت فرض کرده و ترمز دستی را در بزرگراه شرایط کشیده و دل در گرو بازگشت به عقب دارد».

این مطلب را محمدرضا شکوهی از عناصر ضدانقلاب مقیم فرانسه خطاب به میرحسین موسوی نوشت. وی در این نوشته که از سوی گویانیوز منتشر شده، به سخنان اخیر خاتمی در دیدار شماری از اعضای اقلیت مجلس می پردازد و می نویسد: این سخنان با چه توجیهی بود؟ و براساس کدام عینیت کدام بسترها در حاکمیت یا در میان مخالفان؟ پس از آن همه هزینه، خاتمی بر چه اساسی چنان سخنانی را بر زبان می آلاید که برخی از جملاتش تصویر تمام زشت اخلاقی در جامه سیاست ورزی است. اما سخنم رو به سوی موسوی است، یک همراه صادق و مومن و مخلص (!!) اکنون آیا وقت آن نیست که مرز خود را با آنها که سودای قدرت دارند و ترمزدستی را در بزرگراه شرایط کشیده و دل در گرو بازگشت به عقب دارند، روشن کنید؟

نویسنده همچنین با تاکید بر ارادت خود نسبت به موسوی می نویسد: «باید با صراحت بگوییم، اعتماد شما به برخی از باندها و جریان ها اشتباه بوده، باندهایی که اهل انصاف و مسئولیت نیک آگاهند در پی چه هستند و جنبش سبز در خوشبینانه ترین حالت دکان ایده پردازی محفلی شان است. بی تعارف بگوییم شما مسئولید که راه خویش را از منفعت گرایان و بازیگران بی کفایت و فرومایه سیاسی در هر شان و جایگاه و ملبس به هر لباس سیاسی که هستند جدا کنید. ما در مورد بسیاری مطالب که شاید لازم بود پیشتر صادقانه به عرض و نظر شما برسد سکوت کردیم و اندکی را نیز ارسال کردیم و نیک می دانم که بیش و کم از چیستی و ماهیت اغلب آنها مطلعید. ما در مورد لزوم رهیدن از قوالب تعریفی کاذب و غیرواقعی و غیراصیل برای هویت های چندگانه جنبش سبز سکوت کردیم و در نهان به سمع و دیده انتقال دادیم. گفتیم هویت اقتصادی دروغین و بس مضری برای جنبش تعریف شده و مشخصاً باید گفت برش تحمیل شده است (هویتی که بخشی از معایب و آسیب ها و مضراتش را آنان که این سو و جبراً بیرون از گود ایفای نقش و ادای وظیفه و مسئولیت نشسته اند، در تزریق مبالغ خاص از سرمنشاء جریانی خاص در فلان شهر جنوب خلیج فارس (دوبی) تا بروکسل و لندن و ... لمس کرده و ضربه ای که بر صداقت و راستی در عرصه تقویت جنبش با توسل جبری به ابزار رسانه ای وارد آمده را به نظاره نشسته ایم). شما مرز جنبش را همچون مرز فکری و سیاسی خود با همراهان و دلبستگان نظر آقای خاتمی همچنین دفتر رئیس مجمع تشخیص صراحتاً عیان کنید. کوتاه آن که جمعی از عناصر شناسای سیاسی در پی سمت و سوی دیگری گزیدن هستند. راقم برای آقای خاتمی و جمعی از بزرگان در مجمع روحانیون و... حرمت قائل است اما نیک می دانید ایشان علی رغم تصوری که برخی دارند یار واقعی جنبش سبز نیست. شما خود تا حدودی بر این امر واقفید. کمی تأمل کنید. وقت واکنش است.

این تحلیل در حالی منتشر می شود که اغلب تحلیلگران در جبهه ضدانقلاب، اظهارات اخیر خاتمی را نشانه بن بست جنبش(فتنه)سبز و باعث ناامید کردن مخالفان جمهوری اسلامی عنوان کرده اند. این محافل می گویند سخنان خاتمی متضمن اعلام مرگ جنبش سبز است. به تازگی ارگان حلقه لندن (جرس) درباره سخنان خاتمی نوشت «سخنان خاتمی آن هم یک سال پس از افول جنبش سبز، بیشتر به شاخ و شانه کشیدن یک بازنده زیر تیغ برنده می ماند. او سعی در باز کردن راه دیگری دارد که لاجرم پیش نیاز آن، خواندن نمازمیت بر جسد جنبش سبز است!».

جمهوری اسلامی واقعاً دیگر نیازی به اصلاح طلبان ندارد

نظام در سال های گذشته نیاز به حضور اصلاح طلبان در انتخابات داشت اما اکنون حس می شود که دیگر نیازی به حضور آنها ندارد.

«نیک آهنگ-ک» کاریکاتوریست خارج نشین نشریات زنجیره ای ضمن ارائه این تحلیل به نقل از یک منبع مطلع نزدیک به اصلاح طلبان، یادآور شد: سخنان کسانی چون جنتی که می گویند دیگر نیازی به اصلاح طلبان در انتخابات نیست، نشانه اخراج حاکمیت آنهاست. من همان تیر ماه 82 گفتم که انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم و مجلس هشتم را همین اصولگرایان می برند، هر چند که خاتمی هنوز در قدرت بود. اطرافیان خاتمی در همان سال 82 بلاتکلیف بودند در حالی که طرف مقابل اعتماد به نفس داشت. بسیاری از دوستان اصلاح طلب خیال می کردند وقتی در مجلس تحصن کنند با حمایت و تجمع میلیونی مردم پشت مجلس مواجه خواهند شد. خیال کردند حاکمیت کوتاه می آید. برای یک کاریکاتور ناقابل که من کشیدم، چند هزار نفر از طلاب و اساتیدشان در قم سه شب متحصن شدند، بعد کار به نماز جمعه های سراسر کشور رسید. اما برای حمایت از «نمایندگان مردم» چند نفر از خود شهر تهران (که سی نماینده در مجلس دارد) برای دل گرمی نمایندگان و دفاع از دموکراسی «تجمع» کردند، تجمعی که حتماً مجوز هم می گرفت! در انتخابات ریاست جمهوری نهم هم بسیاری از اصلاح طلبان فکر می کردند هر کسی کاندیدای «خاتمی محبوب» باشد رأی خواهد آورد. اما دکتر معین که اول رد صلاحیت شد و بعد تأیید شد، از سوی مردمی که به گفتمان خاتمی رأی ندادند، رد اعتبار گردید. در مسابقه تنها دو نفر ماندند، سردار سازندگی و شهردار تندخوی تهران. اطرافیان هاشمی اما خیال کردند اعتبار هاشمی در سراسر کشور نتیجه را به نفعش تغییر خواهد داد. نامه عباس عبدی را وقتی عطریانفر به هاشمی داد، اطرافیان هاشمی خندیدند. عبدی پیش بینی کرده بود که هاشمی می بازد و باید به نفع کروبی کنار بکشد، چرا که هر کسی مقابل هاشمی قرار بگیرد پیروز خواهد شد اما به هم زدن بازی توسط هاشمی و حمایت از کروبی نمی توانست به نفع کاندیدای جناح راست تمام شود. هاشمی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت، مصلحت خودش را به دست اطرافیان سپرده بود و آنها هم طبیعتاً با این ایده کنار نمی آمدند. عدم شناخت جامعه از سوی این جماعت، شاید بزرگ ترین ضربه را به هاشمی وارد کرد. انتخابات. شوراها و بعدش انتخابات مجلس هشتم... انتخابات ریاست جمهوری و... باز هم هیزم انتخابات اما این بار بازی اندکی تغییر کرده؛ خاتمی، رهبر اصلاح طلبان برای مشارکت در انتخابات شرط هایی تعیین کرده است. شرط هایی که البته از سوی حاکمان، محکوم شد. وقتی احمد جنتی خیلی راحت می گوید که دیگر به اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات نیازی نیست، حس می کنی که انگار در سال های گذشته نیازی بوده، اما دیگر نیست. ماجرا چیست؟ یک منبع مطلع نزدیک به اصلاح طلبان می گوید که حاکمیت از همین الان مطمئن است برای داغ کردن تنور نیازی به حضور بقایای طرفداران خاتمی هم ندارد. به عبارت دیگر تاریخ مصرف آنها از نظر حاکمیت هم پایان یافته است. زمانی عبدی می گفت پیش از اخراج حاکمیت، باید از حاکمیت خارج شد. آیا حرف های جنتی نشانه اخراج کامل از حاکمیت است؟

لازم به یادآوری است اصلاح طلبان هم نقش خروج از حاکمیت را بازی کردند و هم با رأی متواتر ملت در 7 انتخابات، از حاکمیت اخراج شدند و سرانجام در فتنه سال گذشته نشان دادند که اساساً در پروژه دشمن و تروربازی دموکراسی و انتخابات ایفای نقش می کنند.


 



:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 19 / 10 / 1389 | نظرات ()