نوشته شده توسط : رزمنده

چند پارگی جریان فتنه برسر نقد امام(ره) و دهه60

تصمیم‌سازان و تدبیرگران جریان فتنه این روزها به دنبال«شکل» و«ترکیب» جدیدی برای ادامه فعالیت‌های خود هستند.

این جریان که آغازش با یک کیش شخصیت و یک توهم شکل گرفت چون نتوانست به دلیل سستی دیدگاه‌ها، ‌‌نظرات و برنامه‌های گریز از مرکز خود سماجت مقدسی را فراهم سازد، ‌‌در برابر سیل پرسش‌ها، ‌‌به دنبال یک مفر و گریزگاه و به تعبیری دقیق‌تر اختیارکردن یک سنگر برای احیای توان از دست رفته خود و بازیابی شخصیتی خود می‌باشد. ‌ این جریان که در پستوی جلسات خود گذرها و هجمه‌ها علیه اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را تجربه کرده، ‌‌سخت به تدارک برنامه‌هایی مشغولند. ‌برای دست یافتن به عمق نگاه این جریان به‌نظر می‌رسد بررسی مفروضات آنان امری لازم و ضروری است. ‌انتخابات که تمام شد و آشوب‌ها جریان گرفت و آتش اغتشاش فتنه‌گران رو به سردی گرایید، ‌‌سرآمدان این جریان برای بررسی آینده سیاسی خود به هم‌اندیشی‌های مختلفی مبادرت ورزیدند. ‌این هم‌اندیشی ابتدا با تدقیق در پیش‌فرض‌های آنان در طول سالیان گذشته همراه بود. ‌اینان معتقد بودند که به لحاظ نظری و عملی و قبل از انتخابات 88 به این نکات باور داشته‌اند: ‌‌

۱ ـ التزام به بقای جمهوری اسلامی و ترجیح آن بر سایر انواع رژیم‌های سیاسی

۲ ـ التزام به مشروعیت سیاسی رهبری به عنوان ولی فقیه

۳ ـ وجود عقلانیت نسبی در کنش‌های حاکمیت

۴ ـ وجود دموکراسی انتخاباتی نسبی (پس از مرحله ‌تعیین صلاحیت نامزدهای انتخاباتی)

۵ ـ توان اصلاح ساختارها پس از رسیدن به قدرت

اما در جریان انتخابات این مفروضات با توجه به فضایی که خود شکل دادند به سوی نقض پیش رفته و مواردی از آن به دلیل باورهای جدید نقض شده است. ‌در همین حال برای کسانی که خود در استقرار این نظم نقش داشته و برای آن کوشش کرده‌اند، ‌‌عبور از این مفروضات دربردارنده عیان شدن واقعیتی به نام استحاله بوده است. ‌لذا این جریان برای پوشش گذاشتن به این استحاله به دنبال سنگرگیری برای پنهان شدن از مؤاخذه ملت است. ‌ در همین راستا این جریان تلاش دارد با ادعای حرکت خود در مسیر خط امام و انقلاب مؤاخذه‌های انجام شده علیه خود را در برابر نام مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی قرار دهد. ‌این تلاش برای سنگرگیری اما در درون جریان فتنه با مواضعی چند روبه‌رو شده است. ‌ عده‌ای در این زمینه تصریح کرده‌‌اند که ما باید ضمن تأکید‌‌ بر وجود حکومت دینی، ‌‌باید ولی فقیه حاضر را مورد تهاجم قرار داده تا بتوانیم به عنوان یک اپوزیسیون داخل نظام به فعالیت مشغول باشیم. ‌مخالفین این نظر معتقدند که اتخاذ این روش موجب خواهد شد که این جریان ضمن از دست دادن فرصت ادامه بازی سیاسی دچار بی‌‌عملی نیز خواهد شد. ‌عده دیگری نیز با تصریح بر اینکه جمهوری اسلامی اصلاح پذیر نیست، تأکید‌‌ کرده‌‌اند که تغییر حکومت دینی و جایگزینی حکومت سکولار باید مورد توجه قرار گیرد. ‌مخالفین این ایده نیز بر این باورند که در صورت اتخاذ این شیوه آنان رسماً به عنوان اپوزیسیون خارج از نظام شناخته خواهند شد. ‌

در این میان اما گروه دیگری نیز بر این باورند که باید از شیوه طراحی و تحریف قرار دادن امام در برابر نظام استفاده جست. ‌
گفته می‌شود در جلساتی که فتنه‌گران ترتیب داده‌‌اند به این موضوع توجه ویژه‌ای شده و بر پیگیری این شیوه تصریح شده است، ‌اما خود این شیوه نیز با اما و اگرهایی روبه‌رو شده است. ‌بخشی از بدنه رادیکال احزاب اصلاح‌طلب به محوریت یکی از کسانی که سعی در به‌دست گیری نقش عملیاتی جریان فتنه را دارد، ‌‌تصریح کرده‌‌اند که خود آنان به مدیریت زمان امام نیز انتقاد دارند و در این شرایط باید به نقد آن بپردازند. ‌از دیگر سو، عده‌ای نیز با محوریت یکی از نیروهای قدیمی اصلاح‌طلب تصریح کرده‌‌اند که گرچه خود قائل به انتقاد از مدیریت زمان امام(ره) هستند ولیکن باید به دو دلیل از این مسأله احتراز بجویند. ‌اول اینکه این انتقاد نوعی خود‌زنی بوده و با توجه به اینکه آنان خود در آن ایام مسئولیت داشته‌اند، ‌‌تناقض عمیقی در این زمینه به‌وجود خواهد آمد. ‌این نیروی با سابقه همچنین با اشاره به نامه مصطفی تاج‌زاده که در آن تصریح شده بود که اصلاح‌طلبان اشتباهات زیادی را داشته و نسبت به شریعتمداری بد کرده و بی‌‌محابا پیش رفته‌اند، ‌‌گفته است که این خط‌مشی یک نوع خودسری بوده و هزینه‌های بسیاری را برای ما فراهم کرده است. ‌ وی همچنین دلیل دوم خود را برنامه این جریان برای بهره‌گیری از ظرفیت بیت امام(ره) عنوان کرده و گفته است: ‌‌اگر این موارد طرح شود ظرفیت بزرگی را برای سنگرگیری از دست خواهیم داد. ‌از سوی دیگر با ایراد این انتقادات بیت امام را رودروی خود قرار داده و شرایط را برای خود سنگین‌تر از گذشته خواهیم کرد. ‌ گفته می‌شود که این جریان با جمع‌بندی‌های خود فعلاً به این نتیجه رسیده است که با مسکوت گذاشتن انتقاد نسبت به مدیریت زمان امام(ره) و دهه60 سنگرگیری پشت نام امام را رقم زده تا خود را نسبت به مؤاخذه‌ها ایزوله کرده تا با عبور از شرایط موجود به سوی ادامه برنامه‌های خود گام بردارند. ‌

 

 

 

برنامه فتنه گران برای شکایت از 3 رسانه افشاگر


جریان فتنه کمیته ای را مسئول بررسی محتوای رسانه های اصولگرا و اظهارات برخی از چهره های سیاسی طی یک سال گذشته کرده است.

جریان فتنه کمیته ای را مسئول بررسی محتوای رسانه های اصولگرا و اظهارات برخی از چهره های سیاسی طی یک سال گذشته کرده است.
افشاگری های رسانه های اصولگرا و برخی چهره های سیاسی درباره برنامه ها و اقدامات جریان فتنه در طول یک سال گذشته که موجب آگاه سازی افکار عمومی شده باعث گردیده که عناصر اصلی جریان فتنه طی 5 جلسه به بررسی نحوه برخورد با این شخصت ها و رسانه های اصولگرا بپردازند.
گفته می شود دراین جلسات رسانه های «جوان، فارس و کیهان» به عنوان رسانه هایی که بیشترین حجم مقابله با این جریان را داشته اند معرفی شده و تصریح شده است زدن این رسانه ها موجب خواهد شد که هم توپخانه جریان رقیب علیه ما خاموش شود و هم با زدن این رسانه ها سایر رسانه های دیگر در لاک خود فرو خواهند رفت.
در همین خصوص در این جلسات با تاکید بر مقابله با رسانه های «جوان، فارس و کیهان»،کمیته ای مامور بررسی محتوای این رسانه ها در طول یکسال گذشته گفته شده است با انتخاب چندین محورشکایاتی سنگین علیه این رسانه ها به دستگاه قضایی تقدیم شود.
همچنین شنیده شده است در این جلسات یکی از سران فتنه با تصریح بر این که گرچه استناداتی برای به ثمر رسیدن شکایات مت علیه این رسانه ها وجود ندارد،اما باید با طرح شکایات متعدد مدیران این رسانه ها را به هروله میان دفاتر خود و دستگاه قضایی مجبور سازیم تا به عقب نشینی تن دهند.
 

 

 

 فعالیت مرموزانه عناصرغیر مستقیم جریان فتنه

 

 


جریان فتنه سعی دارد محور مخالفت های خود با نظام جمهوری اسلامی را برمحورهای دیگری منتقل سازد.

جریان فتنه سعی دارد محور مخالفت های خود با نظام جمهوری اسلامی را برمحورهای دیگری منتقل سازد.
جریان فتنه پس که تاکنون سعی داشته تلاش های تخریبی خود را به مدد توان های خارجی علیه جمهوی اسلامی به منصه ظهور برساند پس از ناکامی در تلاش های خود تصمیم گرفته که موج جدید تخریب های خود را از طریق برخی نفوذی های خود در دستگاه های مختلف از جمله مجلس به منصه ظهور برساند.
ایجاد خوراک برای رسانه های مجازی جریان فتنه و اپوزیسیون،بهره گیری از ظرفیت حوزه های نمایندگی برخی نمایندگان متمایل به جریان فتنه،منفعل ساختن اصولگریان بی بصیرت،فعال ساختن نفوذی های خود درجریان اصولگرا ...از جمله مواردی است که مورد تاکید این جریان قرار گرفته است.
گفتنی است چندی پیش پژوهشی انجام شده بود که بیانگر آن بود جریان فتنه با تمام توان و استعدادهای پنهان و آشکار و استعانت از کمک ها و مساعدت های خارجی توانسته است در طول یکسال گذشته تخریبی به وسعت 5 درصد درمناسبات داخلی و 25درصد در مناسبات خارجی در قالب تضعیف نظام وجهه نظام بوجود آورد.
برهمین اساس و با توجه به برد تخریبی اندک جریان فتنه ،سران این جریان تصمیم گرفته اند ازطریق عوامل غیر مستقیم خود و بهره گیری از ظرفیت آنان به تلاش های تخریبی خود بپردازند.

 

 

 اختصاصی/ پیامک های تبلیغاتی جریان انحرافی اصولگرایان

 

جریان انحرافی اصولگرایان تبلیغات پیامكی خود را از چندی پیش کلید زده است.

جریان انحرافی اصولگرایان که ستادهای انتخاباتی خود برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز کرده،فعالیت های تبلیغاتی خود را از چندی پیش کلید زده است.
این جریان انحرافی از شب نبمه شعبان پیامک هایی را با شماره ...300014 به بهانه عید نیمه شعبان ارسال کرده و ضمن ارسال پیام تبریک ،به تناوب جملاتی را از کاندیدای مورد نظر خود برای هوطنان ارسال کرده است.
گفته می شود در پایان متن پیامک نیز عنوان «عاشق یار»حک شده است.

 

 

 

مثل اصلاح طلبان کوتاه بیائید!

 تحلیلگر اپوزیسیون و استاد دانشگاه در آمريكا ضمن تمجيد از سیاست خارجی دولت اصلاحات بویژه در موضوع هسته اي، ‌از مقامات فعلی ايران خواست كه فعالیت های صلح آمیز کشور را به مدت10 سال تعليق كنند تا اعتماد غرب دوباره جلب شود.

به گزارش شبكه خبر دانشجو، مهرداد مشايخي، جامعه شناس و استاد دانشگاه در آمريكا در گفت و گو با «دويچه‌وله»‌ در خصوص تهديدات نظامي ايران از سوي آمريكا و اسرائيل، گردن نهادن ايران به خواست‌هاي غرب در همان چارچوب تعيين ‌شده را تدبير و موضعي ضعيف در قبال غرب عنوان كرد و گفت: نيازي نيست که اگر مسئله‌اي اصولي در برنامه‌هاي اتمي وجود دارد، تسليمي يکسره گرفته شود.
 
وي در ادامه سخنان خود بر استمرار منش سياست خارجي دولت اصلاحات تاكيد كرد و ضمن ارائه راهكارهايي در اين زمينه افزود: بايد در عين پذيرش خواست اصلي غرب که توقف غني‌سازي است، آلترناتيوهاي پيشنهادي نيز ارائه شود؛ مي‌توان در مقابل طرح غرب، پيشنهاد موراتوريوم (تعليق داوطلبانه) را مطرح كرد؛ مثلا براي 10 سال اين بحث(غني سازي اورانيوم) مختومه اعلام شود تا بعد در شرايطي دمکراتيک در ايران در اينباره صحبت گردد؛ راه حل‌هايي از اين دست که در کوتاه مدت و ميان مدت مي‌تواند غرب را راضي کند، قابل تامل هستند.
 
نسخه این تحلیلگر نزدیک به اصلاح طلبان در حالی مطرح می شود که بنا بر نتایج نظرسنجی هایی که از سوی موسسات داخلی و خارجی منتشر شده است، اکثریت مردم ایران ضمن انتقاد شدید از عملکرد دولت اصلاحات در زمینه سیاست خارجی، خواستار قاطعیت و استواری مسئولان در احقاق حقوق هسته ای ایران بوده اند.
 
در همین راستا، روزنامه «گاردين» در مطلب اخير خود، دستاورد هسته اي ايران را مرهون شجاعت احمدي نژاد در زمينه سياست خارجي دانست و از نتيجه برعکس فشارها بر دولت احمدي نژاد ابراز شگفتي کرد؛ به حدي كه جورج بوش نيز با اعتراف به شكست آمريکا در پروژه هسته اي، ‌اين امر را ناشي از سياست هاي اتخاذ شده از سوي دولت نهم خوانده است.

 

 

 

 

خوش رقصی مهاجرانی برای حمله نظامی آمریکا به ایران
 
حلقه ماسونی لندن با وجود تظاهر به وطن دوستی، از این که آمریکا و غرب خواستار مذاکره با ایران شده اند، ابراز خشم کرد و از آنها خواست به تشدید فشارها علیه ملت ایران ادامه دهند.

ارگان رسانه ای این حلقه- جرس- ضمن تحلیلی گله مندانه نسبت به آمریکا و غرب نوشت: دولت های غربی با ادبیاتی بشردوستانه به دنبال آن هستند که با دولت ایران علی رغم نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم، به گفت وگو و مذاکره بپردازند و گویی هیچ راه دیگری ]؟![ برای رفع این همه تنش و برخورد در منطقه وجود ندارد. تحریم می کنند و تهدید، دولت ایران هم گویی به خوبی می داند که آنها چگونه به تعارفات خود می پردازند و ارزشی برای هیچ یک از رفتارهای غرب قائل نمی شود.

سایت وابسته به مهاجرانی و کدیور با لحنی تماما ضد ایرانی ادامه می دهد؛ غرب به خوبی از نقش ایران در برهم زدن امنیت منطقه خبر دارد و بارها به آن اشاره کرده و به تعارفات و تهدیدات خود می پردازد. از سویی سنگ مخالفان را به سینه می زند و از سوی دیگر خواهان گفت وگو با دولتی است که مخالفان را سرکوب کرده است. دولت در موقعیت شکننده ای است(؟!) و دولت های غربی به راحتی می توانند این کوه مشکلات و بانی فتنه در منطقه را از سر راه خود بردارند. اما چیزی که همیشه مطرح می شود ملاحظات سیاسی است که کشورهای غربی با آن روبرو هستند. غرب و شرق در پی وضع تحریم های بیشتر هستند و دولت ایران هم به این تحریم ها می خندد و به راحتی برنامه های خود را دنبال می کند و باز هم دولت آمریکا پیام می فرستد که حاضر است با دولت ایران گفت وگو کند. در اینجا باید گفت آقای اوباما تکلیفتان را با خودتان روشن کنید. رئیس جمهور آمریکا بداند که شکل این نوع رفتار به وضوح نشان دهنده فشار آمریکا و غرب برای ماندن و کنار آمدن با نظام دیکتاتور ایران است. آقای اوباما چرا در لحظه ای که تحریم ها را مطرح کرده اید و هنوز زمان لازم است تا نتیجه آن نمایان شود، با چهره ای بشردوستانه به دولت ایران پیام مذاکره می فرستید؟ چرا این همه فشار و عجله برای نشستن بر سر میز مذاکره دارید؟

به گزارش کیهان، جرس در پایان نوشت: این رفتارها جز این را در ذهن تداعی نمی کند که غرب با بقا و ماندن رژیم کنار آمده. اوبامای عزیز! از قدیم گفته اند شترسواری دولا دولا نمی شود و این رسم شترسواری نیست.

گردانندگان این سایت، البته توجه نکرده اند که آنها فقط موظف به سواری دادن به اربابان خود هستند نه بیشتر و این اربابان هستند که تشخیص می دهند کی و چگونه و چه قدر از آنها سواری بگیرند. از آن طرف هم امثال دولت اوباما در برابر جمهوری اسلامی درمانده شده اند که مجبور به درخواست مذاکره می شوند. بنابراین شما داغ اربابانتان را تازه نکنید، هرچند که معلوم است اذعان به اقتدار جمهوری اسلامی از سوی قدرت هایی که شما نوکری شان را می کنید، چقدر برای امثال شماها عذاب آور است.

 

حلقه ماسونی لندن با وجود تظاهر به وطن دوستی، از این که آمریکا و غرب خواستار مذاکره با ایران شده اند، ابراز خشم کرد و از آنها خواست به تشدید فشارها علیه ملت ایران ادامه دهند.

 

ارگان رسانه ای این حلقه- جرس- ضمن تحلیلی گله مندانه نسبت به آمریکا و غرب نوشت: دولت های غربی با ادبیاتی بشردوستانه به دنبال آن هستند که با دولت ایران علی رغم نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم، به گفت وگو و مذاکره بپردازند و گویی هیچ راه دیگری ]؟![ برای رفع این همه تنش و برخورد در منطقه وجود ندارد. تحریم می کنند و تهدید، دولت ایران هم گویی به خوبی می داند که آنها چگونه به تعارفات خود می پردازند و ارزشی برای هیچ یک از رفتارهای غرب قائل نمی شود.

سایت وابسته به مهاجرانی و کدیور با لحنی تماما ضد ایرانی ادامه می دهد؛ غرب به خوبی از نقش ایران در برهم زدن امنیت منطقه خبر دارد و بارها به آن اشاره کرده و به تعارفات و تهدیدات خود می پردازد. از سویی سنگ مخالفان را به سینه می زند و از سوی دیگر خواهان گفت وگو با دولتی است که مخالفان را سرکوب کرده است. دولت در موقعیت شکننده ای است(؟!) و دولت های غربی به راحتی می توانند این کوه مشکلات و بانی فتنه در منطقه را از سر راه خود بردارند. اما چیزی که همیشه مطرح می شود ملاحظات سیاسی است که کشورهای غربی با آن روبرو هستند. غرب و شرق در پی وضع تحریم های بیشتر هستند و دولت ایران هم به این تحریم ها می خندد و به راحتی برنامه های خود را دنبال می کند و باز هم دولت آمریکا پیام می فرستد که حاضر است با دولت ایران گفت وگو کند. در اینجا باید گفت آقای اوباما تکلیفتان را با خودتان روشن کنید. رئیس جمهور آمریکا بداند که شکل این نوع رفتار به وضوح نشان دهنده فشار آمریکا و غرب برای ماندن و کنار آمدن با نظام دیکتاتور ایران است. آقای اوباما چرا در لحظه ای که تحریم ها را مطرح کرده اید و هنوز زمان لازم است تا نتیجه آن نمایان شود، با چهره ای بشردوستانه به دولت ایران پیام مذاکره می فرستید؟ چرا این همه فشار و عجله برای نشستن بر سر میز مذاکره دارید؟

به گزارش کیهان، جرس در پایان نوشت: این رفتارها جز این را در ذهن تداعی نمی کند که غرب با بقا و ماندن رژیم کنار آمده. اوبامای عزیز! از قدیم گفته اند شترسواری دولا دولا نمی شود و این رسم شترسواری نیست.

گردانندگان این سایت، البته توجه نکرده اند که آنها فقط موظف به سواری دادن به اربابان خود هستند نه بیشتر و این اربابان هستند که تشخیص می دهند کی و چگونه و چه قدر از آنها سواری بگیرند. از آن طرف هم امثال دولت اوباما در برابر جمهوری اسلامی درمانده شده اند که مجبور به درخواست مذاکره می شوند. بنابراین شما داغ اربابانتان را تازه نکنید، هرچند که معلوم است اذعان به اقتدار جمهوری اسلامی از سوی قدرت هایی که شما نوکری شان را می کنید، چقدر برای امثال شماها عذاب آور است.

 

 

 

 

چهار اظهارنظر جالب از زهرا رهنورد



زهرا رهنورد که شوهرش او را روشنفکرترین زن ایران می داند، جنگ‌طلبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را نتیجه سیاست های جمهوری اسلامی دانسته است!
  همسر میرحسین موسوی که در میان افکار عمومی به عنوان طرح نظریه "داماد لرستان" شناخته می‌شود، "فرستان پیامک" را جرم تعدادی از بازداشت‌شدگانی دانست که به هیچ حزبی و گروهی گرایش نداشته اند!
وی در دیدار با برخی روزنامه‌نگاران طیف اصلاحات، همچنین با تمجید از دوران استبدادی قاجار، وضعیت مطبوعات در دوران حکومت قاجار را بهتر از جمهوری اسلامی دانسته است!
چند روز پیش هم مهدی کروبی، یکی دیگر از سران فتنه، به حمایت از رژیم پهلوی پرداخته بود و جمهوری اسلامی را بدتر از طاغوت نامیده بود!
زهرا رهنورد که شوهرش او را روشنفکرترین زن ایران می داند، در بخش دیگری از سخنان خود، جنگ‌طلبی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را نتیجه سیاست های جمهوری اسلامی دانسته است.
طراح نظریه "عروس آذربایجان" بدون ارائه توضیحی درباره این گفته خود، مدعی شده است: سیاست های غلط داخلی و جنگ طلبی ها و فرصت‌سوزی‌های بخشی از حاکمیت، سایه شوم تهاجم و جنگ را بر منطقه افکنده است!.
خانم رهنورد برخی احکام دین اسلام را "ظلم و بی‌عدالتی" در حق زنان خوانده در پایان گفته است که به "میمنت" روزهای پیش رو از جمله روزهای پایانی ماه شعبان و روز قدس و سالگرد انقلاب مشروطه، مسئولان نظام زندانیان فتنه 88 را آزاد کنند.
همسر موسوی گفته است اگر این طور شود، او و همراهانش، مسئولان نظام را "شجاع"، "قابل انعطاف"، "موقعیت شناس" و "مردم دوست" خواهند نامید.

 

 

 

جام زهر در كام منافقين

 محمود احمدي‌نژاد در ادامه سخنان خود در جمع مردم همدان اظهار داشت: امروز استكبار هر جا مي‌رود، ملت ايران در آنجا حاضر است و ايرانيان با ايمان فرهنگ و آرمانخواهي و عدالت‌خواهي همه جا حاضر هستند، به طوري كه روح ايران در تمام سزمين‌ها جاري است و اين موضوع سبب ناراحتي دشمنان شده است.
وي در ادامه سخنان خود در خصوص موضوعات هسته‌اي ايران گفت: ما اعلام كرديم حاضر به مذاكره ‌هستيم اما به شرطي كه بر پايه برابري و قانون و عدالت باشد اما طرف مذاكره عصباني است و مي‌خواهد مذاكره در سايه چماق برگزار شود.
رئيس جمهور تصريح كرد: شما مستكبران بدانيد در اشتباه هستيد و افكارتان عقب افتاده است و دوران استكبار و زور به پايان رسيده است.
وي با بيان اين كه ما اهل گفت‌وگو هستيم، خاطرنشان كرد: بدانيد اگر مي‌توانيد امتيازي از مردم ايران بگيريد اين مردم با ايمان و وحدت، صدها چماق را بر سر شما خراب خواهند كرد.
احمدي‌نژاد گفت: مستكبران هر جا كم مي‌آوردند، به تحريم رو آوردند و يا در گوشه‌اي از دنيا جنگ به پا كردند اما ما آنقدر مي‌ايستيم تا دشمنان از پا در بيايند.
وي خاطرنشان كرد: عده‌اي در داخل هستند كه با بيگانگان همراه مي‌كنند، به گونه‌اي كه در بحث مذاكرات هسته‌اي به ما مي‌گفتند ماجراجويي نكنيد اما وقتي ما در موضوعي به نتايجي مي‌رسيديم، مي‌گفتند سازش كرده‌ايد.
رئيس جمهور با بيان اين كه ملت از همه امتحانات عبور كرده است، گفت: آن كلام زيبايي كه امام فرمود ملت ما آمريكا و مستكبران را زير پاي خودش له خواهد كرد، به فضل الهي محقق شده است و دشمنان در برابر ملت ايران عددي نيستيد كه بخواهند عرض اندام كنند.
وي تصريح كرد: دشمنان بدانند اگر صد جام زهر را هم پر كرده باشند، ملت با دست توانمند خود اين زهر را در كام منافقان فرو خواهند كرد.
رئيس جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: اين طرح به زودي اجرا شده و و يك طرح انقلابي است كه صد درصد به نفع مردم است و هموراه بايد با مردم و كمك مردم انجام شود.
وي ادامه داد: به فضل الهي از روزي كه اين طرح اجرا شود، وضع زندگي مردم بهبود يافته و آنان كه مي‌گويند چند سال ديگر وضع خراب مي‌شود، بايد بداند از همان روز اجراي اين طرح در زندگي مردم بهبود حاصل مي‌شود.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه با اجراي اين طرح مي‌خواهيم يارانه‌ها به جيب مردم كه حق آنان است برود، تصريح كرد: در مهر ماه امسال بخش اول اين يارانه‌ها به حساب مردم واريز مي‌شود.
وي سپس در خصوص طرح آتيه كه از نيمه شعبان آغاز شد، گفت: اين طرح در كشورهاي پيشرفته به اجرا درآمده و هموراه يك برنامه تامين اجتماعي براي تامين رفاه آينده نسل‌هاست.
رئيس جمهور گفت: دولت نگراني آتيه فرزندان را با اين طرح برطرف خواهد كرد تا جواني كه به سن 18 تا 20 سال رسيد، دغدغه ازدواج و اسكان و هزينه‌هاي ديگر را نداشته باشد.
وي افزود: با تاسيس صندوق آتيه مهر امام رضا (ع) دولت در زمان تولد هر فرزند يك ميليون كنار مي‌گذارد و هر سال هم به آن اضافه مي‌شود.
احمدي نژاد خاطرنشان كرد: در پاسخ به كساني كه مي‌گويند اين پول از كجا آمده و مورد نياز مردم است بايد گفت مردم مي‌توانند از همان حسابي كه متعلق به خودشان است قرض بگيرند و دولت درصدد است تا هر ساله اين اقدام را جلوتر ببرند و اين طرح را به قبل از سال 89 نيز تعميم ‌دهد.
وي در ادامه سخنان خود گفت: در سفرهاي گذشته براي استان همدان تصميم‌هاي گرفته شده و كارهاي خوبي انجام گرفته و اينكه همدان پايتخت تاريخ و تمدان ايران است تعبير درست و زيبايي است
 

 

 

اصلاح‌طلبان نمي‌دانند چه مي‌خواهند!

يك عضو اقليت سبز در مطلبي با انتقاد از اشكوري و اصلاح‌طلبان خطاب به آنان نوشت: اگر تمام اصول گرايان فعلي يک شبه پيرو خطي مشي شما شوند باز هم نمي‌دانيد چه مي‌خواهيد.

سايت ضد انقلابي خودنويس در يكي از مطالب خود كه به قلم حميد رضا سرشناس منتشر شده است با انتقاد از سخنان اشكوري و ساير اصلاح طلبان تصريح كرده است: در مطالب شما با تکرار مکررات و با توسل به گفتمان فرافکنانه و بي‌بنيان روزهاي اخير، که فارغ از آنکه از زبان کدام اصلاح‌طلب خارج مي‌شود براي شنونده تبديل به عادت شده است تحليل خود از شرايط موجود را ارائه و سپس به نتيجه‌گيري قابل پيش بيني يعني «اصلاح طلبي به عنوان تنها راه موجود» براي حل و فصل اين منازعه رسيده‌ايد.

وي مي‌افزايد: جناب آقاي اشکوري با فرض محال که اصلاح‌طلبي تنها راه موجود براي رسيدن به «نمي دانم چه» است، جنبش اصلاح طلبي براي رسيدن به آزادي سياسي و عدالت اجتماعي چه اهرم‌هايي در اختيار دارد؟

سرشناس در ادامه مطلب خود با تاكيد بر ناكارآمدي اصلاح‌طلبي مي‌نويسد: درد آنجاست که اگر تمام دگرانديشان، تحول خواهان و يا حتي اصول گرايان فعلي به يک شبه پيرو خطي مشي اصلاح‌طلبي گردند باز هم شما نمي‌دانيد که چه مي‌خواهيد.

اين عضو جنبش موسوم به سبز با اعتراف به اينكه اشكوري دلسوز ملت ايران نيست خاطر نشان كرده است: از منتقد دلسوز براي ملت ايران اين انتظار مي‌رفت که با اشاره به اختلاف‌هاي اساسي که در جنبش سبز به وقوع پيوسته و نيز با اشاره به تمام راه‌هاي موجود که بتواند هم منجر به حفظ وحدت و هم منتج به شعار تکثرگرايي گردد راه را براي هم افزايي و مشارکت تمامي انديشه‌ها باز کند نه با تکرار طوطي وار کلمات تکراري موجب ملال خاطر و دل زدگي بخش عمده اي از جنبش گردد.

لازم به ذكر است چندي پيش‌ نيز يك استاد جامعه شناس امريكايي در مصاحبه اي گفته بود: شكست هاي فاحش اصلاح‌طلبان نشان داد در چنته هيچ ندارند.
 

 

 

جوسازی خبري به بهانه ترقه‌بازی یک شهروند همدانی

برخی رسانه های بیگانه با ذوق زدگی نسبت به انفجار یک ترقه دست ساز در حاشیه مراسم استقبال مردمی از رئیس جمهوری اسلامی ایران در سفر استانی دولت به همدان ، آنرا به عنوان انفجار بمب و سوء قصد به دکتر محمود احمدی نژاد قلمداد کردند.

 این رسانه‌های خارجی حتی مدعی تلفات انسانی در این ماجرا شده‌اند.

به گفته یکی از همراهان رئیس جمهوری ، انفجار این ترقه که میان جمعیت استقبال کننده روی داد ، تنها با صدای خفیف خود برای لحظاتی توجه گروهی از مردم را به خود جلب کرد .

وی با تکذیب خبر بازداشت عامل انفجار این ترقه ، تاکید کرد : کیفیت این ماجرا بیش از هر چیز نشان دهنده ذوق و هیجان استقبال کنندگان بوده و هیچ موضوع امنیتی متوجه آن نیست.


 

 

فتنه گران در برزخ نقد امام(ره)

جریان فتنه که این روزها سعی می کند با مصادره امام(ره) و پناه گرفتن پشت نام ایشان از پاسخ به هنجارشکنی ها و اقدامات خلاف امنیت ملی خود طی یکسال گذشته فرار نماید،در درون خود نسبت به این استراتژی با چند دستگی مواجه شده است.

،بیشتراین چند دستگی ها در مجموعه یک تشکل قدیمی و رادیکالی صورت می گیرد که اکثراعضای آن در حوادث بعد از انتخابات دستگیر شده اند.

گفته می شود در برخی جلسات این تشکل یکی از اعضای آن که پیشتر نامه ای را مبنی بر اشتباهات خود منتشرکرده و عملکرد نظام در حیات بنیانگذار جمهوری اسلامی را زیر سوال برده بود،با بیان این که ما به مدیریت زمان امام انتقاد داریم و باید در این شرایط به نقد مدیریت ایشان بپردازیم.

از دیگر سو شنیده خود من هم قائل به انتقاد از مدیریت زمان امام(ره) هستم ولیکن باید به دو دلیل از این مسأله احتراز بجوییم. ‌اول اینکه این انتقاد نوعی خود‌زنی بوده و با توجه به اینکه ما خودمان در آن ایام مسئولیت داشته‌اییم، ‌‌تناقض عمیقی در این زمینه به‌وجود می آید.

‌ وی همچنین دلیل دوم خود را برنامه این جریان برای بهره‌گیری از ظرفیت بیت امام(ره) عنوان کرده و گفته است: ‌‌اگر این موارد طرح شود ظرفیت بزرگی را برای سنگرگیری از دست خواهیم داد. ‌از سوی دیگر با ایراد این انتقادات بیت امام را رودروی خود قرار داده و شرایط را برای خود سنگین‌تر از گذشته خواهیم کرد. ‌

گفته می‌شود که این جریان با جمع‌بندی‌های خود فعلاً به این نتیجه رسیده است که با مسکوت گذاشتن انتقاد نسبت به مدیریت زمان امام(ره) و دهه60 سنگرگیری پشت نام امام را رقم زده تا خود را نسبت به مؤاخذه‌ها ایزوله کرده تا با عبور از شرایط موجود به سوی ادامه برنامه‌های خود گام بردارند.

 

 

 

دیدار افراطیون با هاشمی +عکس

انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز این روزها در حال تهران گردی و دیدار با افرادی چون هاشمی و خاتمی است.

روز گذشته انجمن سیاست شیراز که پایگاه تندروی اصلاح طلبان در دانشگاه شیراز به دیدار هاشمی رفتند.

 
 در این دیدار چهره های اصلی و شاخص انجمن سیاست شیراز به ترتیب زیر شرکت کرده اند.
*«ا.ع»: صاحبان نشریات تعلیق شده و نیز از نزدیکان علی محمد دستغیب
*«س.ع.ح»:دبیر سابق تشکیلات فرهنگ و سیاست و از جمله محورهای اغتشاشات دانشگاه شیراز
*«ح.خ.ی»:که حقوق می خواند که دبیر فرهنگی انجمن سیاست
*«ا.م»: صاحب نشریات تند و تعلیق شده که بنابر خواست خاتمی در سال گذشته اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی باید به رفراندوم گذاشته شود
*«انصاری»: دبیر انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز

 

خاتمی که در این مدت سعی داشته است تا بازگشت خود به حکومت را نشان دهد و از مواضع تند قبلی خود عقب نشسته بود با استفاده از الفاظی چون:«مسیر درستی انتخاب نشده است، جامعه هزینه‌های فراوانی پرداخته‌اند، حکومتی پایگاه مردمی اش را از دست بدهد، امیدوارم باز شاهد فضاهای بازو با نشاط به خصوص در دانشگاهها باشیم، آزادی و مردم سالاری چه می شود؟و...» سعی داشت تا جو تند این انجمن را مجددا احیا کند.


خاتمی حتی برای آنکه از این دوستان و مقلدان صانعی و دستغیب هستند به سبک روزنامه های تندروی زمان اصلاحات به تریبون نمازجمعه اینگونه حمله کرده است:« گرچه وقتی از تریبون مقدس نماز جمعه با کمال بی پروائی مرجع جلیل القدر و بزرگواری که افتخار عالم تشیع است دست نشانده و دست پروره انگلیس معرفی می‌شود و کسی با آنها برخورد نمی‌کند چه توقعی داریم که به دیگران اهانت نکنند و بهتان نزنند؟»
خاتمی در این دیدار با تأکید بر کلماتی چون جبار و حکومت زور و خودکامگی‌ها و دیکتاتوری و پرولتاریا از فعالیت های تند سابق و شعارهایی که انجمن سیاست شیراز در زمان فتنه در کف دانشگاه سر می دادند حمایت و به نوعی آنها را به ادامه راه سابق دعوت کرده است.
انجمن فرهنگ و سیاست شیراز که در واقع قل شیرازی انجمن تهران است با دیدار های اینگونه خود به دنبال تجدید روحیه و نیز رادیکالیزه شدن برای ادامه راه افراطی در دانشگاه شیراز است، که هاشمی نقش احیای مجدد و خاتمی راهکار افراطی گری در دانشگاه را برای این طیف اغتشاش گر روشن کرده اند.
انجمن سیاست شیراز سال گذشته در اوج فتنه با راه انداختن نشریاتی چون "جرس و فریاد و..."و دعوت از چهره هایی از جمله آرمین و...و اغتشاش در دانشگاه را جلو می برد.
لازم به ذکر است پدرخوانده این تشکل رادیکال "غلام محمدی " دبیر سابق انجمن تهران است و وی تمام این دیدارها را برای این طیف افراطی و آشوب طلب هماهنگ نموده است.


 

 

تقدیر بالاترین از میرحسین بخاطر شباهت سخنانش با بختیار!

 

او در ایام انتخابات ابتدا جمهوریت نظام را که همان زیر بار نرفتن رای ملت بود مورد خدشه قرار داد و این مرتبه متهم کردن نظام به استبداد دینی و حمله به اسلامیت نظام!


میرحسین موسوی یکی از سران فرقه سبز در سخنرانی اخیر خود که هر از چند گاهی برای خالی نبودن عریضه ایراد می کند و هر بار با این اظهارات جرم خود را سنگین تر می کند این بار با متهم کردن نظام به استبداد دینی سعی کرد باردیگر اسلامیت نظام را زیر سوال ببرد و پازل خود را در نفی و رد فرموده امام راحل «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» را تکمیل نماید.

او در ایام انتخابات ابتدا جمهوریت نظام را که همان زیر بار نرفتن رای ملت بود مورد خدشه قرار داد و این مرتبه متهم کردن نظام به استبداد دینی و حمله به اسلامیت نظام!


که این اقدام وی مثل دیگر بار سبب شد تا دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب از این سخنان این چنینی شاد شوند و سخن مهلک بختیار معدوم که 31 سال پیش به اعتقاد و اعتماد ملت ایران به اسلام و روحانیت توهین کرده بود و آن را دیکتاتوری نامیده بود بپردازند.

در این رابطه سایت  ضد انقلابی بالاترین یکی از اصلی ترین پایگاه دروغ پراکنی این حرف نخست وزیر امام را با سخنان بختیار نخست وزیر شاه معدوم مقایسه کرد و از میرحسین به خاطر شباهت سخنانش با سخنان 31 سال پیش بختیار تقدیر کرد!!!

 

 

 

زهرا رهنورد: از زمان قاجار هم عقب تریم، اس ام اس هم ممنوع است

 

روشنفکر ترین زن ایرانی(!) و عروس آذربایجان در جمع تعدادی خبرنگار گفت: از دوران قاجر هم عقب تریم. به خاطر پیامک مردم را زندان انداخته اند.


وی که در جمع خبرنگاران و خانواده برخی از زندانیان ضد امنیتی در حوادث پس از انتخابات صحبت می کرد گفت: مردم را به خاطر پیامک به زندان انداخته اند. چرا در سالروز مشروطیت مطبوعات و زندانیان را آزاد نمی کنند.

وی که پیش از این به نظام اولتیماتوم داده بود که به زندانیان سیاسی میوه و سبزی دهد و در سخنرانی قبلی خود نیز پیشنهاد کرده بود برای اعیاد شعبانیه، نظام مجدداً انتخابات برگزار کند، اینبار هم پیشنهاد داده است که در سالگرد مشروطیت زندانیان آزاد شوند.

وی با تقسیم زندانیان بر اساس تفکیک جنسیت گفت : «اکنون حداقل ۲۳ زن هم به عنوان زندانی سیاسی در زندان هستند. این رفتارها چه با این زندانیان و چه زندانیان مرد شایسته نیست.»


 

 سپاه مامور مقابله با تحرکات ضد انقلابی

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران تاکید کرد: فتنه‌گران باید به جرم خود اعتراف کنند تا در محاکمه آنها تخفیفی صورت بگیرد.
حجت الاسلام والسملین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در حاشیه همایش مسئولین نمایندگی ولی فقیه در سپاه‌های استانی و سازمان بسیج مستضعفین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جایگاه نمایندگی ولی فقیه در سپاه تابعی از جایگاه سپاه در نظام اسلامی است.
وی افزود: همه پاسداران باید نسبت به شناخت جریانات داخلی و خارجی کاملا آگاه باشند و حرکت آنها را رصد کنند زیرا هر حرکت آنها که بخواهد به انقلاب صدمه بزند به نوعی به سپاه مربوط می‌شود.
سعیدی در ادامه تصریح کرد: بصیرت افزایی و تعمیق معنویت در ساختار و سازمان سپاه به عهده نمایندگی ولی فقیه است.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه امروز ملت ایران رسالت سنگینی را بر دوش دارد، گفت: ایران توانسته قدرت استکباری آمریکا را به چالش بکشد و این به دلیل متغیرهایی است که پس از پیروزی انقلاب به وجود آمده است و این پیروزی‌ها هزینه‌ای را هم دارد.
وی با یادآوری اینکه ملت و رهبری ایران با پذیرش این هزینه‌ها به پیش می‌روند، گفت: دفاع از ملت فلسطین و ملت‌های آزادی خواه و قطع دست استکبار خواسته همه مسلمانان است.
سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم باید برای ادامه راه گوش به فرمان رهبری باشند و خواص باید رهبری را همراهی کنند. همچنین دولتمردان باید در آمادگی کامل به سر ببرد و رسانه ها هم در آگاه کردن مردم به خوبی نقش خود را ایفا کنند.
سعیدی با اشاره به رسانه ها و روزنامه های معترض گفت: روزنامه‌هایی که معترضند ولی اصل نظام و انقلاب را قبول دارند باید رهبری را در این مسیر همراهی کنند.
نمایندگی ولی فقیه در سپاه در پایان با اشاره به وضعیت فتنه گران داخلی اظهار داشت: فتنه گران بعد از چندین ماه فهمیده‌اند که نه در بین مردم جای دارند و نه در بین بزرگان، آنها باید از کارهای خود دست بردارند و به جرم خود اعتراف کنند تا در محاکمه آنها تخفیفی صورت بگیرد.
 

 

 





:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 14 / 5 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: